top of page
Laura van Regenmortel, Yellow Organizing, Professional Organizer, Opruimcoach, Professional Organizing Zeeland

Hallo

Ik ben Laura van Regenmortel. Een dertiger met 3 kleine kinderen en een man die ZZP-er is. Een nieuwsgierige, ik-probeer-alle-ballen-in-de-lucht-te-houden,-maar-laat-er-ook-wel-eens-een-vallen creatieveling die dol is op haar leven. En ik hou van huizen en van ordenen. En dan bedoel ik niet alleen opruimen. Maar ook structuur aanbrengen, een kamer anders indelen, logica zoeken in grote hoeveelheden spullen. Ruimte creëren. Dat geeft me energie!

Want ik weet uit eigen ervaring: ruimte in je huis geeft lucht in je hoofd. En dat gun ik iedereen.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Mijn visie

Ik sta voor een organisatiesysteem wat echt bij jou past. Prachtig hoor, van die instagram plaatjes waarin iedere kast op kleur is gesorteerd. Maar met een druk gezin moet ik er niet aan denken dat ik dat in mijn eigen huis zou moeten onderhouden. Het is daarom mijn overtuiging dat je een ruimte zo moet inrichten dat het past bij jouw persoonlijkheid en die je in staat stelt om te leven, te werken en te ontspannen zoals jij dat wil. Niet insta-proof, maar leef-proof dus :)

Als je georganiseerd bent, laat je huis, je kantoor en je werkschema zien wie je bent, wat je wil en wat je plannen zijn. En het helpt je ook bij het zijn wie je bent, doen wat je wilt en realiseren van die plannen. We veranderen de organisatie zodat hij past bij jou. En niet andersom!

Mijn verhaal

Ik ben geboren en opgegroeid in Zeeuws-Vlaanderen. Na mijn studie Beleid en Management van de Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit ben ik terug naar Zeeland gekomen. Ik ben neergestreken in Walcheren, een prachtig stukje Nederland! Ik geniet van de wandelingen op het strand en de reuring van het toerisme in de zomer. Ik heb 13 jaar als beleidsmedewerker in een ouderenzorgorganisatie gewerkt. En nog altijd werk ik deeltijd als auditor en adviseur in de zorg (zie ook www.lauravanregenmortel.nl). De zorg is mooi, belangrijk en kwetsbaar, ik ben er trots op dat ik hier mijn steentje aan bijdraag. 

Maar afgelopen jaren waren ook nogal hectisch… 3 schatten van kinderen gekregen in 4 jaar tijd, een man met een eigen bedrijf, ik werkte 4 dagen in de week en we gingen een nieuw huis laten bouwen. Ik liep continu achter de feiten aan. ‘Vergeten dat het verkleeddag was op school’, ‘geen-brood-in-huis-dus-we-eten-pannenkoeken-lunch’ en overal in huis stapeltjes, speelgoed en volle kasten. En dat is eigenlijk helemaal niet hoe ik ben.

Het roer moest om, maar hoe dan? En wat dan?

Ik wist het niet. En ik had ook geen ruimte om er over na denken. Geen ruimte in mijn agenda, geen ruimte in mijn huis én geen ruimte in mijn hoofd. Daarom heb ik de stap gezet om mijn baan op te zeggen. Heel héél spannend! Maar ook met de overtuiging dat er vanzelf inzicht zou komen als ik weer meer ruimte kreeg.

En dat was ook zo. Toen we net verhuisd waren en het hele huis vol dozen stond werd ik enthousiast. Ik kreeg energie! Had er lol in om alles uit te pakken en een nieuwe plaats te geven. De rommelschuur? Ik keek er dagen van tevoren al naar uit om die eens onder handen te nemen! En met iedere kast die geordend werd, kwam er ook meer orde in mijn hoofd. Wat een heerlijk gevoel! 

 

En dat mag ik nu bij anderen doen! Het geeft me zo veel energie wanneer ik anderen kan helpen om ook meer ruimte in hun huis én in hun hoofd te creëren! Ordenen, vragen stellen, tips geven. Jou zien stralen als het gelukt is, als jouw huis je weer helpt om te zijn wie je bent. Dat vind ik het mooiste wat er is. 

Geel
Optimisme, energie, vrolijk, warmte, zonnig, helder, creatief, intelligent en blij.

Contact

Vragen, opmerkingen of kopje thee? Leuk!

Je kan me bellen, appen of mailen. Ik maak graag kennis met je!

06-40948399

bottom of page