top of page
Opgeruimd verhuizen, hulp bij inpakken, hulp bij verhuizen, Laura van Regenmortel, Yellow Organizing, Professional Organizer, Opruimcoach, Professional Organizing Walcheren

Opgeruimd Verhuizen

Ga ja verhuizen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Zie je op tegen het uitzoeken en inpakken? Of ga je kleiner wonen en heb je te veel spullen? Ik kan je helpen! Samen gaan we aan de slag, zodat je alleen dat verhuist wat je ook daadwerkelijk mee wil nemen naar je nieuwe thuis.  

Wil jij:

  • ... alleen die spullen meeverhuizen naar je nieuwe huis waar je blij van wordt, die je nodig hebt en waar je om geeft?

  • ... kleiner gaan wonen, maar heb je te veel spullen?

  • ... hulp bij het verhuizen van je ouders?

  • ... hulp bij het inpakken en uitzoeken van je spullen?

  • ... je nieuwe huis goed georganiseerd inrichten?

Een verhuizing is hét moment om te gaan organiseren. Je moet toch alles al uit de kasten halen en een nieuwe plaats geven. Waarom dan niet gelijk goed doen?! 

 

We beginnen met een inventarisatie van de situatie. Wat gaat er nu goed? Wat gaat er niet goed? Welke spullen zijn essentieel voor je? Hoe ziet je nieuwe huis er uit? Wat is de deadline? We stellen een duidelijk doel op. Het kan gaan om je hele huis, maar ook om één ruimte waar je als een berg tegenop ziet (de zolder of berging bijvoorbeeld).

Daarna maken we een plan en gaan we aan de slag. Ik help je sorteren, kiezen, indelen en inrichten. Net zo lang tot jouw doel is behaald. Ik geef je ook tips en handvatten zodat je ook zelf tussen onze afspraken aan de slag kunt gaan.

 

Ik ben overigens geen verhuisbedrijf. Dus ik help je zeker met het leeghalen van een kamer en het inpakken van spullen, maar niet met het uit elkaar halen van meubels of het vervoeren van alle spullen naar je nieuwe huis. Daar heb je andere experts voor!

Soms kan ik ook alleen aan de slag gaan. Bijvoorbeeld wanneer je ver weg woont van het huis wat verhuisd moet worden. Neem gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ik kan je ook helpen bij een Opgeruimd Thuis of Opgeruimd Nalaten

Contact

Wil jij ook Opgeruimd Verhuizen? Leuk!

Je kan me bellen, appen of mailen. Ik maak graag kennis met je!

06-40948399

bottom of page